Duurzaam


In deze tijd van energiebesparing en groen denken, werken wij actief mee om installaties zo energiebesparend mogelijk te maken.

Door het toepassen van Zonnepanelen, LED verlichting, Warmtepomp installaties, Warmte terugwin installaties, slimme toepassingen van elektronica en koppelingen tussen CV en Airco installaties dragen wij zorg voor een verantwoordelijke groene installatie. Hierbij is het uitgangspunt dat uw energieverbruik zo laag mogelijk wordt gehouden.

Wij dragen er vanzelfsprekend zorg voor dat alle afkomende materialen bij demontage op een verantwoorde wijze worden verwerkt.
Wij scheiden dan ook ons eigen afval, dragen zorg voor het afvoeren van koelgassen volgens STEK richtlijnen en dragen zorg voor een verantwoordelijke afvoer van bijvoorbeeld TL buizen, gasontladings lichtbronnen en voorschakelapparatuur die in vele lichtarmaturen verwerkt zijn.

Daar waar mogelijk passen wij materialen toe die het milieu minimaal of geheel niet belasten en de uitstoot van broeikasgassen maximaal beperken. De door ons toegepaste installaties zoals warmtepomp systemen en energiezuinige verlichting zijn daar een goed voorbeeld van.