Service & Onderhoud

Service & Onderhoud


Van Riesen Duurzame Installatietechniek komt graag tegemoet aan individuele wensen van haar klanten, uiteraard volgens de wettelijke milieu- en veiligheidseisen. Onze zorgvuldige aanpak zorgt voor kwaliteit en duidelijke afspraken. De klant staat bij ons immers centraal.
Het onderhoud van onze installaties voeren we zelf uit. Zo kunnen wij onze klanten goed adviseren over het gebruik van sanitaire voorzieningen, gas- en waterleidingen, rioleringen en hemelwaterafvoersystemen.

Storingsdienst 24/7

Het service- en onderhoudsteam van Van Riesen Duurzame Installatietechniek is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor storingen.

Storing melden

Heeft u een dringende storing aan uw installatie? Bel dan 050 -7271020. Voor minder dringende zaken kunt u onderstaand contactformulier invullen. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op (op werkdagen).

Corona update: Bereikbaarheid en dienstverlening.
Wij richten ons in eerste instantie op urgente en/of kritische storingen. Bij aanvragen voor service op locatie nemen wij de richtlijnen van het RIVM in acht. Wij zullen vooraf telefonisch contact opnemen en bespreken of er eventueel sprake is van ziekteverschijnselen bij de bewoners om te bepalen of een servicebezoek kan plaats kan vinden. Laat het ons tijdig weten wanneer een gemaakte afspraak niet kan doorgaan in verband met ziekte. De gezondheid van u en onze medewerkers komt altijd eerst.

  Uw naam (verplicht)
  Adres (verplicht)
  Woonplaats (verplicht)
  Telefoon (verplicht)
  Uw email
  Merk en type installatie
  Uw bericht

  Ja, ik geef toestemming voor het verwerken en eventueel opslaan van de ingevulde gegevens (verplicht)

  Deel deze pagina: