Nieuwbouw Gastenhuis Roden

Het Gastenhuis Roden wordt gerealiseerd aan de Schoolstraat, een rustige straat in het oude centrum van Roden. Met om de hoek veel gezellige horecagelegenheden en alle belangrijke dagelijkse voorzieningen, is het er heerlijk wonen. Het Gastenhuis wordt volledig nieuw gebouwd en zal mooi aansluiten op de bestaande bebouwing.

Het Gastenhuis is een kleinschalige zorgformule voor mensen met dementie. In Roden zal het geleid worden door een zorgechtpaar.

Het installatiewerk wordt uitgevoerd door van Riesen Duurzame Installatietechniek.

Bron: www.hetgastenhuis.nlBouw Gastenhuis Roden vordert snel
(5 december 2018)

In Roden verloopt de bouw van het Gastenhuis voorspoedig. Mede dankzij het rustige weer zijn de muren en plafonds van de begane grond en de eerste verdieping al geplaatst. Er staat opeens een gebouw!

De mannen van aannemer Kimsma verzetten bergen werk, installateur van Riesen is druk bezig met het leggen van kilometers leidingwerk. We horen steeds: het dak gaat er voor de kerst nog op. Dat betekent dat het pand dan vrijwel wind- en waterdicht is en de werkzaamheden met ingang van het nieuwe jaar in volle vaart door kunnen. Alles ligt op schema voor opening deze zomer.

Bron: www.hetgastenhuis.nl
Deel deze pagina: