Diensten

Onze diensten


Loodgieterswerk
In ons vak wordt onder loodgieterswerkzaamheden eigenlijk alles verstaan wat met water, gas, riool, ventilatie of verwarming te maken heeft. Voor het overzicht hebben wij onder diensten toch een verdeling gemaakt in de verschillende disciplines die wij beheersen.

Onder loodgieterswerk verstaan wij hier het onderhouden, repareren, aanpassen en vernieuwen van uw water-, gas- of vuilwaterafvoerinstallatie.

Elektrotechniek
Wij ontwerpen en installeren reeds vele tientallen jaren de meest uiteenlopende licht-, kracht-, besturings- en noodverlichtingsinstallaties. Met kwaliteit als norm en voor iedere situatie een passende oplossing, zijn wij bij uitstek het bedrijf voor uitvoeren van uw wensen.

Het spreekt voor zich dat het aanleggen van deze installaties, waarbij technisch hoogwaardige apparatuur gebruikt wordt, het werk is van elektrotechnische deskundigen.

Voor de vermindering van het energieverbruik hebben we een aantal inventieve energie- besparende oplossingen. Indien bij u gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige elektronische apparatuur zijn er diverse beveiligingen mogelijk tegen overspanning en spanningsuitval. Ook voor het installeren van intercom systemen en geluidsinstallaties kunt u bij ons terecht. Wij informeren en adviseren u graag.

Ventilatietechniek
Waar gewoond en gewinkeld wordt, wordt geademd en is dus een bron van vocht. Om toch een gezond binnenklimaat te kunnen garanderen, is goede ventilatie belangrijk. Goede ventilatie is belangrijk voor uw gezondheid en die van uw klanten.

Zonder ventilatie ontstaan er al snel allerlei problemen die van invloed zijn op onze gezondheid. Goede ventilatie zorgt voor een comfortabel en behaaglijk binnenklimaat

Ventileren op een verantwoordelijke manier houdt in dat wij waar mogelijk een warmte terug win unit adviseren.  Met deze techniek zal de warmte of koude energie die in de afgezogen lucht zit worden teruggewonnen en aan de ongeconditioneerd lucht die van buiten word aangezogen worden afgegeven.
Op deze manier bespaart u aanzienlijk in de energiekosten.

Van Riesen Installatietechniek heeft een uitgebreid pakket aan ventilatie-oplossingen. Het is afhankelijk van uw situatie welke oplossing voor u interessant is.

Warmtetechniek
Door de gestegen energiekosten, de invoering van de Energie Prestatie Norm en de veranderde comforteisen van de opdrachtgevers, heeft de installateur steeds meer een adviserende taak gekregen. Naast de investeringskosten zijn ook de energie, onderhoud- en exploitatiekosten uitermate belangrijk. Bovenal is het van groot belang dat er een goed leef- en werkklimaat ontstaat waarbij iedereen zich behaaglijk voelt. Om tot een goede keuze te komen, willen wij u graag deskundig adviseren over alle mogelijkheden.

Om optimaal gebruik te maken van de schaarse en dure energie, zijn er vele technische oplossingen mogelijk. Bijvoorbeeld hoogrendement CV ketels, warmte terugwininstallaties en geavanceerde regelingen die installatie bewaken en eventuele storingen automatisch melden. In overleg met u als opdrachtgever wordt een keuze gemaakt uit verwarmen met radiatoren, luchtverwarmers, vloerverwarming, luchtbehandelings-installatie of een combinatie van deze mogelijkheden.

Legionella beheer
Bij legionella beheer wordt uw leidingstelsel in kaart gebracht waar Van Riesen een advies over uitbrengt. Dit advies kan bijvoorbeeld bestaan uit installatietechnische aanpassingen aan uw installatie. Vervolgens wordt er een beheersplan voor u opgesteld om legionella besmetting te voorkomen.

Meer informatie en vrijblijvend advies?

Neem gerust contact met ons op.
Bel 050-7271020 of verstuur onderstaand formulier.

  Uw naam (verplicht)
   
  Uw email (verplicht)
   
  Uw telefoon (verplicht)
   
  Uw bericht

  Ik geef toestemming voor het verwerken en eventueel opslaan van de ingevulde gegevens,
  zie privacyverklaring (verplicht)
  Ja

  Deel deze pagina: